Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
13 berichten.
Marian Marian schreef op oktober 19, 2022 om 8:46 am
Op de beurs in Rijswijk voor het eerst het Q snap frame gezien. Ideaal, gelezen dat de import stopte en meteen besteld voor ik er naast zat. Heel snel geleverd gekregen, kan niet beter. Alle lof.
Paula Gloudemans Paula Gloudemans schreef op mei 6, 2022 om 6:48 pm
Wat een fijn quiltframe. Ik zag deze op de beurs in Rijswijk. Wilde deze graag hebben, wat een gemak. Ik heb deze van de week besteld bij een zeer vriendelijke mevrouw . Zeer goede nette snelle en vlotte service .
Hanneke Hanneke schreef op november 15, 2021 om 1:41 pm
Nu quilt ik toch al meer dan 30 jaar, maar pas vorig jaar het frame voor het eerst gezien, terwijl ik begrepen heb dat het al 18 jaar bestaat. Vandaag op de droomdekengroep het frame voor het eerst gebruikt. Appeltje eitje. Nooit meer een zere rug.
Beheerdersantwoord van: adminwilma
Leuk om te lezen dat je het fijn vind werken. Ik ben het helemaal met je eens. Het bestaat al ca 30 jaar, ik heb het zelf al 18 jaar en heb er al minstens 50 Droomdekens en andere quilts op gesandwiched. En het blijft goed. Wilma
Desiree van Oostrum Desiree van Oostrum schreef op november 5, 2021 om 5:08 pm
Vandaag 3de les gehad, basis cursus op de naaimachine patchwork en quilten. Wat heb ik veel geleerd, Wilma legt heel geduldig alles uit en zelfs ik heb 'm af!! Had nog nooit van zo dichtbij een naaimachine gezien maar ik ben om!! Ga zeker een vervolg cursus volgen bij Wilma!
Marianne Mortelmans Marianne Mortelmans schreef op mei 26, 2021 om 2:31 pm
Ik ben zeer tevreden over het floorframe en mijn andere bestellingen. Zeer vlug mijn bestelling ontvangen en vlug antwoord op mijn vraag gekregen. Ik ben zeer tevreden voor mij kon niets vlugger verlopen. Jullie krijgen 10/10 van mij. Vriendelijke groetjes vanuit België van Marianne Mortelmans.
Beheerdersantwoord van: adminwilma
Dank je wel Marianne. Ik ben blij dat het zo snel in België aankwam en dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier nog van je aankopen. Groet, Wilma
Tjitske Tjitske schreef op maart 12, 2021 om 3:49 pm
Prima frame Ik wilde dat ik het eerder had gehad!!!! Geen eindeloos kruipen over de grond en dan een pijnlijke rug!!!!
Beheerdersantwoord van: adminwilma
Fijn dat het Floorframe u zo goed bevalt. En dank voor uw bericht.
Ingrid Emmelot Ingrid Emmelot schreef op december 6, 2020 om 9:55 am
De workshop Leuke Landschapjes vond ik erg leuk om te doen. Het was zeer coronaproof, goede ruimte, leuk verzorgd. De uitleg prima met die video erbij. Heb de eerste nu af. Voor mij symboliseert hij herfst. Wil nog verder met winter, voorjaar en zomer. Als er een keer dorpje bouwen komt dan ben ik weer van de partij. Heb gezien dat daar ook een boek van is van karen eckmeier. groetjes, Ingrid
Beheerdersantwoord van: adminwilma
Dank je wel Ingrid. Het was idd een leuke dag en je Landschapje is super leuk geworden. Complimenten. Ik ben erg benieuwd naar de volgende die je maakt. Groet, Wilma
Els Els schreef op november 19, 2020 om 8:39 pm
Na lang twijfelen vorige week de Q-snap floorframe aangeschaft. Ik heb hier zeker geen spijt van, geweldig! Mijn quilt was al gesandwicht op de keukentafel maar had hier beter even mee kunnen wachten tot ik het frame ontvangen had. Afmeting is 2.40m x 2.40m en ben nu met behulp van het frame alles aan het quilten. Goed advies en snelle levering waarvoor mijn dank.
Beheerdersantwoord van: adminwilma
Dag Els, Fijn dat je nu al plezier hebt van je aankoop. Ik hoop dat je er nog veel quilts op zult kunnen sandwichen en quilten. Veel plezier ermee. Wilma
Hanneke Hanneke schreef op november 15, 2020 om 6:29 pm
Het quiltframe stond al langer op mijn verlanglijstje. Ik ben heel tevreden met de aankoop. Hij heeft me al een paar keer goed geholpen met opspannen. Het is wel fijn om het vastklinken met z’n tweeën te doen. De tacker vond ik niet handig. Die prikte niet goed door de stof en de plastic deeltjes zijn zo klein dat ze makkelijk in het milieu verdwijnen. Ik houd het dus bij veiligheidsspelden. Er ligt alweer een nieuwe top klaar om opgespannen te worden
Edith Edith schreef op november 15, 2020 om 1:13 pm
Het quiltframe is een zegen voor mijn rug, zowel bij het sandwichen als het quilten. En het geeft de mogelijkheid om grotere stukken in 1 keer te quilten. Ik ben blij dat ik deze aankoop gedaan heb.
Karin Karin schreef op november 14, 2020 om 5:04 pm
Gisteren tijdens het Textiel Plus festival de basting gun en de tack remover besteld. Een enorm snelle afhandeling, vriendelijke emails en na betaling dezelfde dag nog verstuurd. Vandaag al in de brievenbus! Hartelijk bedankt Wilma!
Liesbeth Liesbeth schreef op november 13, 2020 om 5:01 pm
Gisteren weer een quilt van 180 x 180 cm gesandwiched.....met het frame..... er is maar één woord voor ...FANTASTISCH. Achterkant strijken....op bed leggen....tussenvulling er op.....top strijken en er op leggen....alleen aan één rand tijdelijk met veiligheidsspelden vastzetten, zodat je zeker weet dat het recht blijft, dan op het frame en met de Microstitch vastzetten. Geen rugpijn meer, geen pijnlijke knieën en binnen anderhalf uur klaar. Het is heel makkelijk het frame met quilt en al om te draaien om aan de onderkant te kijken of er geen plooien zitten.
Wilma Wilma schreef op oktober 14, 2020 om 2:59 pm
Snelle en adequate bezorgen vh quiltframe. Het werkt echt super handig, zeker met de “basting gun” oftewel het apparaat om je quilt supersnel mee aan elkaar te maken met kleine plastic pinnetjes.